Tapeta do chlapčenskej izby – nápady na úžasnú detskú izbu!
apr, 20 2022   |   Trendy a inšpirácie

Tapeta do chlapčenskej izby – nápady na úžasnú detskú izbu!

Chlapčenská izba je ideálnym priestorom pre kreatívne nápady na výzdobu, ktoré podnietia detskú predstavivosť. Tapety dodajú chlapčenskej izbe nový charakter a originálny vizuálny zážitok, ktorý sa pri použití samotnej farby nemusí podariť. Bez ohľadu na to, či hľadáme pútavý farebný motív alebo tlmenejšie geometrické vzory, v našom obchode nájdete perfektný vzor, ktorý premení izbu vášho dieťaťa.

Tapety pre deti – najlepšie materiály

V našom poslednom článku „Tapety do dievčenskej izby – inšpirácie a nápady pre módne zariadenie detskej izby“ sme spomenuli, že pred nákupom tapety sa oplatí skontrolovať, aký materiál sa bude hodiť do miestnosti vášho dieťaťa. Široký výber tapiet na trhu, žiaľ, neuľahčuje výber vhodného materiálu. Dovoľte, aby sme vám poradili! Je veľmi dôležité vybrať si ekologické produkty, ktoré sú pre dieťa úplne bezpečné. Musí ísť o materiál, na ktorý je možné tlačiť na najmodernejších certifikovaných tlačiarňach.

Treba tiež vybrať materiál, ktorý sa bude ľahko inštalovať a osvedčí sa na povrchu steny v miestnosti. Z našej ponuky bude najjednoduchšie inštalovateľná samolepiaca tapeta Magic Stick, ktorá funguje ako veľká samolepka. Okrem toho ju zo steny odstránite bez toho, aby sa zničila jej textúra, a môžete ju znovu nalepiť na iné miesto. Pokiaľ však steny v detskej izbe nie sú rovné, najlepšie je použiť vliesovú tapetu. Pri jej aplikácii len natrieme stenu lepidlom.

Tapety a fototapety do chlapčenskej izby – najobľúbenejšie vzory

Detské tapety sú zvyčajne hravé a bezstarostné, to však neznamená, že zariadeniu nedodajú štýl. Práve naopak! Vhodný vzor tapety doplní celý interiér a ovplyvní kreativitu vašich detí. Vďaka tapetám do chlapčenskej izby jej dodáte čarovný nádych. Vyberte si z milých zvieratiek, monochromatických vzorov alebo fantastických vesmírnych motívov.

Tapety so zvieratami

Najobľúbenejšie tapety do detských izieb sú tapety so zvieratami. Sú vynikajúcou dekoráciou, vďaka ktorej sa vaše dieťa bude vo svojej izbe cítiť ako v amazonskej džungli alebo v kúzelnom podmorskom svete. Do chlapčenskej izby odporúčame napríklad tapety s vážkami, medveďmi alebo veľrybami!

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Farebné tapety

Originálny akcent na stene, ktorý upúta pozornosť! Farebné tapety sa stanú hlavnou atrakciou chlapčenskej izby. Vďaka nim sa jeho spálňa alebo izba na hranie posunie na úplne novú úroveň.

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Monochromatické tapety

Ak chcete, aby tapeta v izbe vášho dieťaťa tvorila originálne pozadie pre ostatné doplnky, zvoľte si čiernobiele tapety. Takýto neutrálny doplnok je skvelým základom pre ďalšie vzrušujúce farby. Vďaka nim zvýrazníte napríklad priestor za posteľou alebo nad písacím stolom.

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapety s dopravnými prostriedkami

Perfektný nápad na neobyčajnú dekoráciu! Morské, pirátske tapety alebo let do oblakov balónom či lietadlom? Takáto tapeta dokonale premení izbu vášho chlapca na priestor, kde môže využiť svoju predstavivosť! Jeho izba už nebude len miestom na spanie. Môže v nej popustiť uzdu svojej fantázii a skvelo sa baviť.

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapety s vesmírnym motívom

Hviezdy uchvátia každé dieťa! Tapety s vesmírnym motívom sú fantastickou voľbou do izby milovníka vesmíru. V kombinácii s ďalšími vesmírnymi doplnkami a plagátmi s hmlovinami alebo planétami môžete v chlapčenskej izbe vytvoriť jedinečný vesmírny svet.

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapety s prírodou

Tieto tapety predstavujú obľúbený spôsob, ako vniesť do detskej izby trochu sviežosti. Kaktusy, stromy alebo fototapety s motívom pláže alebo oceánom sú fascinujúcou výzdobou. Fototapetu môžete umiestniť na celú stenu alebo iba na malú časť za posteľou.

Tapeta do chlapčenskej izby

Tapeta do chlapčenskej izby

 

späť
Čítajte tiež:

Fototapety príroda – pocíťte silu prírody vo svojom domove

Fototapeta s motívom prírody je skvelý spôsob, ako priniesť krásu prírody do vášho domova. Môže sa stať ústredným bodom priestoru alebo zdôraznením, ktoré dokonale doplní výzdobu celého interiéru. Použitie fototapiet s prírodou v usporiadaní interiéru pomôže vniesť do priestoru pocit rovnováhy a poriadku.

čítajte viac

Domáca kancelária – inšpirácia pre módny interiér

Pri navrhovaní dokonalej domácej kancelárie je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Napríklad výber správneho osvetlenia alebo pohodlného a ergonomického nábytku – samozrejme, vrátane stola, na ktorý sa zmestí notebook a všetky ostatné pracovné pomôcky. Dôležité je takisto zabezpečiť dostatok miesta pre všetko ďalšie prísluše

čítajte viac

Samolepiace nábytkové polepy – 5 nápadov na ich použitie

Je možné modernizovať starý nábytok rýchlo a ľahko? Samozrejme! Pomôžu s tým samolepiace nábytkové polepy, ktoré môžete umiestniť na všetko, od stolov a stoličiek, až po police a skrine. Je to skvelý spôsob, ako si prispôsobiť interiér podľa vlastného vkusu. Pozrite sa na niektoré z našich nápadov, kam ich môžete umiestniť.

čítajte viac

Paul Cézanne – umelecké diela

Francúzsky maliar Paul Cézanne chcel zobrazovať svet a ovplyvňovať ľudské dojmy novým spôsobom, a preto porušil mnohé umelecké tradície. Zmeny, ku ktorým došlo v jeho umeleckej kariére a maliarskej technike, mali obrovský vplyv na súčasné umenie. Zoznámte sa s Paulom Cézannom, jeho životom a obrazmi.

čítajte viac