Samolepiace nábytkové polepy – 5 nápadov na ich použitie
okt, 13 2022   |   DIY

Samolepiace nábytkové polepy – 5 nápadov na ich použitie

Je možné modernizovať starý nábytok rýchlo a ľahko? Samozrejme! Pomôžu s tým samolepiace nábytkové polepy, ktoré môžete umiestniť na všetko, od stolov a stoličiek, až po police a skrine. Je to skvelý spôsob, ako si prispôsobiť interiér podľa vlastného vkusu. Pozrite sa na niektoré z našich nápadov, kam ich môžete umiestniť.

Samolepiace fólie na dvere

Chcete osviežiť svoje dvere? Nie je nič lepšie ako samolepiaca fólia! Vďaka nim nielen polepíte poškodený, starý vchod, ale premeníte tým aj štýl celej miestnosti. Môžete si vybrať vzor napodobňujúci svetlé alebo tmavé drevo, mramor alebo staviť na niečo odvážnejšie, ako sú napríklad tropické listy, kvety alebo mozaika. Také vzory vnesú do vášho domova trochu čerstvého vzduchu a to bez investície do nákladnej opravy alebo výmeny dverí.

Koncept urob si sám – polepy ako nástenné dekorácie

Máte doma prázdne múry? A čo napríklad vlastnoručne zhotovené nástenné dekorácie? Zhotovenie DIY obrazov nie je tak ťažké, ako si myslíte! Všetko, čo potrebujete na vytvorenie úchvatne zdôrazňujúcej steny u vás doma, je trocha času a nápad. Pomocou polepov bude ešte jednoduchšie toto dielo zhotoviť. Kúpte si niekoľko rámčekov v rovnakých alebo rôznych veľkostiach a potom si jednoducho vyberte motív polepu, ktorý bude farebne a tematicky ladiť s dizajnom vašej izby. A samozrejme aj s múrom! Je to také jednoduché, a pritom to znateľne ovplyvniť dizajn celého priestoru.

Samolepiace nábytkové polepy

Polepy na skrine a police

Komody, regále a police môžu vďaka jedinečným polepom ľahko získať nový a unikátny vzhľad. Výber vzorov je obrovský, takže sa oplatí použiť ich na vytvorenie jedinečného usporiadania a dosiahnuť tak požadovaný efekt.

Samolepiace nábytkové polepy

 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie

Coloray Wallpaper Shop (@coloraydecor)

Nábytkové polepy na písací stôl

Stále častejšie prechádzame na prácu na diaľku a pri písacích stoloch trávime tak veľa času. Tak prečo nepremeniť ich vzhľad, aby sa na nich lepšie pracovalo. Vďaka nábytkovým polepom získa váš písací stôl nový život.

Samolepiace nábytkové polepy

Samolepiace nábytkové polepy do detskej izby

Chcete vniesť do detskej izby trochu farieb? Pomôžu vám s tým nábytkové polepy. Je to fantastický nápad, ako rýchlo a pôsobivo zmeniť priestor. Môžete ich ľahko nalepiť na posteľ, skrinky, police, a dokonca aj na hračky! Jednofarebné doplnky je možné naraz trochu oživiť jedinečnými motívmi v rôznych farbách ( polepy s kvetinami, polepy s lístím, pop-art polepy). Nápadov je nekonečne veľa! Takže než začnete premýšľať o kúpe nového nábytku, nezabudnite: „prečo niečo meniť, keď to môžete aktualizovať“.

nálepky na nábytok do detskej izby

späť
Čítajte tiež:

Fototapety príroda – pocíťte silu prírody vo svojom domove

Fototapeta s motívom prírody je skvelý spôsob, ako priniesť krásu prírody do vášho domova. Môže sa stať ústredným bodom priestoru alebo zdôraznením, ktoré dokonale doplní výzdobu celého interiéru. Použitie fototapiet s prírodou v usporiadaní interiéru pomôže vniesť do priestoru pocit rovnováhy a poriadku.

čítajte viac

Domáca kancelária – inšpirácia pre módny interiér

Pri navrhovaní dokonalej domácej kancelárie je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Napríklad výber správneho osvetlenia alebo pohodlného a ergonomického nábytku – samozrejme, vrátane stola, na ktorý sa zmestí notebook a všetky ostatné pracovné pomôcky. Dôležité je takisto zabezpečiť dostatok miesta pre všetko ďalšie prísluše

čítajte viac

Paul Cézanne – umelecké diela

Francúzsky maliar Paul Cézanne chcel zobrazovať svet a ovplyvňovať ľudské dojmy novým spôsobom, a preto porušil mnohé umelecké tradície. Zmeny, ku ktorým došlo v jeho umeleckej kariére a maliarskej technike, mali obrovský vplyv na súčasné umenie. Zoznámte sa s Paulom Cézannom, jeho životom a obrazmi.

čítajte viac

Henri Matisse – 6 vecí, ktoré treba vedieť o jeho živote a tvorbe

Henri Matisse je jedným z najvplyvnejších francúzskych maliarov dvadsiateho storočia a tvorcov moderného umenia. Umelcova práca sa vyznačuje odvážnym použitím farieb a jednoduchých foriem, ktoré sú často redukované na niekoľko tvarov či línií. 

čítajte viac