Zmeňte svoj interiérový nábytok, schody alebo obklady pomocou samolepiek na stenu. Jednoduchá a okúzľujúca úprava!
mar, 2 2021   |   Trendy a inšpirácie

Zmeňte svoj interiérový nábytok, schody alebo obklady pomocou samolepiek na stenu. Jednoduchá a okúzľujúca úprava!

Dekoratívne samolepky sú originálnym a pútavým nápadom na rýchlu zmenu interiéru. Ak nechcete venovať čas a energiu dôkladnému upratovaniu, samolepky dodávajú vášmu interiéru nový vzhľad za menej ako 30 minút.

Samolepky na obklady do kuchyne

Aj keď sa v súčasnosti kuchynské obklady často nahrádzajú sklenenými panelmi, môžete ich vidieť v mnohých interiéroch. Obklady majú svoje silné stránky – vydržia dlhé roky v takmer nezmenenom stave, ale majú aj svoje nevýhody, pretože sa vám môžu po určitom čase zunovať. Nemáte chuť vymeniť obklad za nový, ale pohľad na stenu v kuchyni vás už neteší? S tým vám pomôžu samolepky na obklady do kuchyne. Samolepky sú v rôznych veľkostiach, takže ich veľkosť môžete ľahko prispôsobiť jednotlivým obkladom. Vďaka rozmanitosti dostupných vzorov a farieb bez problémov prispôsobíte samolepky na stenu podľa akéhokoľvek zariadenia interiéru. Samolepky na obklad môžete opäť odlepiť a nalepiť. Inšpirujte sa portugalským folklórom, mexickou energiou alebo čínskym porcelánom a osviežte svoju kuchyňu počas jari!

nálepky na dlaždice do kuchyne

Samolepky na kuchynský nábytok

Kuchynský nábytok sa zvyčajne vyberá raz za niekoľko (alebo dokonca za tucet) rokov. Nie je preto prekvapujúce, že po chvíli používania sa vám môže jeho dizajn zunovať. Našťastie existuje mnoho spôsobov, ako rýchlo a bez problémov obnoviť vzhľad predných strán nábytku. Jedným z nich sú samolepky na kuchynský nábytok, ktoré sa dajú prilepiť kdekoľvek na predné strany nábytku. Súpravy vinylových samolepiek sú vhodné ako samolepky na nábytok. Vinylové samolepky sú odolnejšie voči vode a nečistotám vďaka vinylovej vrstve, ktorá chráni potlač pred poškodením a odrením. Aj pri každodennom používaní budú vinylové samolepky dlho krásne na pohľad.

Samolepky na schody

Schodisko v dome je miestom, kde si len zriedka vyberáme dekorácie. Schody nám slúžia len na pohyb. Po rýchlej premene sa však môžu stať zaujímavou a originálnou dekoráciou domu. Samolepky na schody sú zaujímavým riešením v interiérovom dizajne. Drevené schody pokryté samolepkami nielenže získajú druhý život, ale zároveň dodajú interiéru charakter. Samolepky na schody sú vytlačené na mieru, takže ich môžete ľahko prispôsobiť schodom vo vašej domácnosti. Sú samolepiace, takže sa jednoducho aplikujú. Je to určite zaujímavejšia (a rýchlejšia) alternatíva na renováciu dreva a prekrytie schodov.

Samolepky na stenu do kuchyne

Steny v kuchyni nie sú len obklady, ktoré sa dajú osviežiť samolepkami. Je to tiež priestor na nástenné dekorácie, ako sú obrazy, hodiny alebo samolepky na stenu s kvetmi. Kvetinové kompozície sú veľmi vkusným motívom, ktorý dodáva interiéru nádych jemnosti a decentnosti. Navyše ladí s tohtoročným trendom návratu k prírode. Obrovské púčiky kvetov alebo kvetinová lúka rozžiaria biele steny a dodajú im jedinečné kúzlo. Malé kvetinové lúky vytvárajú v kuchyni v škandinávskom štýle jemnú a decentnú náladu.

Samolepky na nábytok do detskej izby

Samolepky na nábytok do detskej izby zmenia vzhľad miestnosti za menej ako hodinu a zároveň ochránia nábytok pred nečistotami, odtlačkami prstov a škrabancami. Nábytok v detskej izbe sa najčastejšie poškodzuje, najmä ak je v izbe dieťatko plné energie. Predtým, ako sa ho rozhodnete vymeniť, vyskúšajte samolepky na nábytok do detskej izby, najmä tie na IKEA KURA BED alebo IKEA KALLAX. Tieto samolepky sa ľahko aplikujú, sú viacfarebné, a preto oslovia aj tie najnáročnejšie deti. Ponuka samolepiek na výrobky IKEA zahŕňa rastlinné a botanické motívy, abstrakcie a geometrické vzory. Samolepky na samolepiacej fólii sú odolné voči oderu, takže riziko oderu vzoru počas každodenného používania nábytku je veľmi nízke.

nálepky na nábytok do detskej izby


AKÚ FOTOTAPETU SI VYBRAŤ DO SPÁLNE?

INTERIÉROVÉ TRENDY NA ROK 2021 – PRIPRAVTE SA NA ZMENY!

NAJMODERNEJŠIE MOTÍVY FOTOTAPIET – ORIGINÁLNY DOPLNOK VÁŠHO INTERIÉRU

späť
Čítajte tiež:

Glamour spálňa - vytvorenie luxusného priestoru

Vitajte v spálni v glam štýle, ktorá je útočiskom navrhnutým tak, aby vám poskytla úplné pohodlie a zároveň prezentovala váš vycibrený vkus. Vytvorenie glamour spálne nie je len o tom, že ju naplníte špičkovými dekoráciami, ale aj o vytvorení atmosféry, v ktorej sa budete cítiť ako v osobnom päťhviezdičkovom apartmáne.

čítajte viac

Fototapety príroda – pocíťte silu prírody vo svojom domove

Fototapeta s motívom prírody je skvelý spôsob, ako priniesť krásu prírody do vášho domova. Môže sa stať ústredným bodom priestoru alebo zdôraznením, ktoré dokonale doplní výzdobu celého interiéru. Použitie fototapiet s prírodou v usporiadaní interiéru pomôže vniesť do priestoru pocit rovnováhy a poriadku.

čítajte viac

Domáca kancelária – inšpirácia pre módny interiér

Pri navrhovaní dokonalej domácej kancelárie je potrebné zvážiť niekoľko faktorov. Napríklad výber správneho osvetlenia alebo pohodlného a ergonomického nábytku – samozrejme, vrátane stola, na ktorý sa zmestí notebook a všetky ostatné pracovné pomôcky. Dôležité je takisto zabezpečiť dostatok miesta pre všetko ďalšie prísluše

čítajte viac

Samolepiace nábytkové polepy – 5 nápadov na ich použitie

Je možné modernizovať starý nábytok rýchlo a ľahko? Samozrejme! Pomôžu s tým samolepiace nábytkové polepy, ktoré môžete umiestniť na všetko, od stolov a stoličiek, až po police a skrine. Je to skvelý spôsob, ako si prispôsobiť interiér podľa vlastného vkusu. Pozrite sa na niektoré z našich nápadov, kam ich môžete umiestniť.

čítajte viac